Isnin, 15 Disember 2014

Jalan-jalan IOI City Mall Putrajaya

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:42 PTG
Reactions: 
Hari kerja tapi tak tau nak buat apa... malam jer boring... niat di hati nak bawa anak-anak mandi kolam... tapi hubby tak berkenan pulak... dicadangnya pergi IOI City Mall Putrajaya. Haiyoooo... malasnye nak jalan kat mall... dah la kakiku sakit... dengan tak berduit lagi nak berjalan cam malas jer kannn... 

At last pergi juga IOI City Mall Putrajaya ni... hubby cakap kita survey jer... sambil cuci mata katanya... nak makan-makan dah makan pula kat rumah... jimat belanje katanya..  hahahah... kalau makan luar kang masak aku.... entah berapa la kena... dah la Hanum tu taste tinggi...
Jalan punya jalan... tersangkut 1 menda kat situ... adoiiii... apa lagi kalau budak-budak ni dah nampak... ICE SKATING! Hmmmm puas la si Kimie merengek nak main ice skating... kalau aku bagi kang masa la singkat pulak....  buat rugik jer... terpaksa la kami pujuk yang next time janji akan bawa lepas gaji... huhuhu... so terpaksa la survey harga... nak pastikan duit cukup nak bawa diorang nanti.... ya allah... kesiannya anak-anak. 
Tapi takpelaa... aku share kat sini rate nak masuk kot ada pembaca yang berminat nak main ice skating kat IOI City Mall Putrajaya ni... bleh la prepare duit cukup-cukup... hehehe... sharing is caring...
Dah puas tawaf kat mall ni... pastu dah puas possing-possing sekeluarga... kami balik jer untuk plan what will do next time... 
To those yang nak jalan sini.... prepare duit lebih-lebih yer... almaklumlaaa... kalau mall dah standard KLCC, The Mines, Mid Valley tu.. kos beli-belian dia pon kus semangat... seram mak nak masuk kedai... heheheh... oklah... take care semua...

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...