Rabu, 28 November 2012

Tarian Cuti-cuti 1 Malaysia 2012 (TCC1M 2012)

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:50 PTG
Reactions: 
Salam semua...

Today Emmy nak share video untuk tarian TCC1M 2012 ni dengan korang semua... mesti ramai yang tercari-cari video ni sebab susah nak dapat... almaklumlerrr.... tahun ni ada penambahan 3 tarian yang baru dari 9 tarian jer sebelum ni... so confirm ramai yang mengagau macam mana nak menari tarian yang baru tu kalau tak sempat nak berlatih..... heheheh... sebenarnya tuju kat diri sendiri.... sebab itu dengan gigih Emmy convert video ni dan upload kat youtube.... Kat sini Emmy share rangkuman semua 12 tarian ni jer la yer.... senang skit yer dak....  kalau korang nak tengok one by one... korang check la kat youtube Emmy tu... semua tarian ada.... Selamat sharing semua..... ^_^

2 comments:

Si Matatajam on 5 Disember 2012 6:17 PTG berkata...

Kalau penari ni pakai baju kebudayaan mesti lagi cantik bila ditarikan Tarian ni yek

EMMYMAZLI on 6 Disember 2012 9:09 PG berkata...

yer betull... mmg cun menari kalau pakai kena gayanya...

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...