Isnin, 26 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:47 PTG
Reactions: 
Salam semua..... aku ni baru nak mencuba-cuba untuk join apa-apa segmen yang boleh menambah follower... follow memfollow dan blog walking sesama blogger.... sebelum ni bukan tak pernah join... tapi tak berapa nak rajin.... tapi tak salah nak mencuba untuk meramaikan follower untuk blog aku yang tak berapa cantik ni dan nak meramaikan kenalan...

Oklah.... segmen yang aku join ni dari blog Mia Liana.com. Kebetulan setelah sekian lama aku tak buka reading list tu... tetiba leh terbaca pasal segmen dari blogger famous kita nih.... terus aku berminat nak try.  Tak susah mana pon...   Tapi segan giler sehhh.... kalau tengok blogger yang join segmen ni... sumernye follower diorang riban-riban.... aku ni... 100 pon tak sampai... sedeyyy..... maklumler... blogger picisan jer aku nih... 


Oklah... jom try...

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Jumlah follower aku sekarang 87 jer (ehh... sama dengan no rumah aku la... hahahaha)

Smile... Smile... Smile...

Apa yang aku suka kat blog Mia Liana.com ni... kat sini banyak info dan tips belajar serta bermacam segmen dan contest korang leh tau dari sini... heheheheh... Mia rajin update entry-entry yang menarik serta rajin wat segmen untuk blogger lain.  Mia juga rajin wat free banner untuk followers dia cuma aku lom rezeki lagik... heheheheh!! And the most important thing is... Mia sangat rajin  blogwalking..... Thats good about Mia.... Semoga Mia terus sukses!!

49 comments:

Mia Liana on 26 November 2012 1:23 PTG berkata...

terima kasih ya emmy... sudi join segmen mia ni. terima kasih juga sebab sudi doakan yang terbaik untuk mia... really luv it...

dah check dan entri penyertaan lengkap.

Mysyah Holiday on 26 November 2012 1:26 PTG berkata...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 88

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

EMMYMAZLI on 26 November 2012 2:37 PTG berkata...

Thanks Mia...

Syah... insyaallah... emmy cuba yer... tq for the info...

dEdEQ dE wIshEs on 26 November 2012 5:24 PTG berkata...

SELAMAT BERSEGMEN ..
DATANG FOLLOW SINI DARI SEGMEN KAKMIA ..

Engku Muzahadin on 26 November 2012 7:45 PTG berkata...

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha on 27 November 2012 8:01 PG berkata...

singgah dari segmen yang sama...
follow sini... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

EMMYMAZLI on 27 November 2012 10:38 PG berkata...

terima kasih semua.... insyaallah emmmy joint 1 persatu ok...

Sally Samsaiman on 27 November 2012 2:48 PTG berkata...

#96 melapor diri dr segmen kak mia :)

AyuInsYiraH on 27 November 2012 2:58 PTG berkata...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

IsmailDotCom on 28 November 2012 12:26 PG berkata...

Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

Jemput singgah blog isz :)

http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

✖BossKucing✖ on 28 November 2012 2:49 PG berkata...

BW+FOLLOW blog nie.. #97 jemput dtg blog sy:)
dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html -->gudluck.. :)

Faqihah Husni on 28 November 2012 6:39 PTG berkata...

Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih on 28 November 2012 7:54 PTG berkata...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Cik Zaniff on 29 November 2012 2:10 PTG berkata...

singgah sini dari segmen yang sama :

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

Shazreena Shukri on 29 November 2012 3:08 PTG berkata...

reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Hatimi Tahirruddin on 30 November 2012 12:40 PG berkata...

saje singgah jap dari segmen sama....
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Fendy on 30 November 2012 8:53 PTG berkata...

singgah dan follow dari segmen sama

http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ on 30 November 2012 9:44 PTG berkata...

salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

Eraz Fadli on 3 Disember 2012 9:20 PG berkata...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious on 3 Disember 2012 1:20 PTG berkata...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada on 3 Disember 2012 3:10 PTG berkata...

Terjah n follow , dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

azifah yazid on 5 Disember 2012 12:16 PTG berkata...

dari segmen yg sama... suka header awak... cantik... dah follow blog comel awak ni.... :)

deno on 5 Disember 2012 1:04 PTG berkata...

salam kenal! deno datang dari segmen yang sama dan terus follow sini! nanti jemput la ke blog deno ya... :)

http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

Ieta Mat Sa'ad on 5 Disember 2012 1:56 PTG berkata...

Salam kenalan & follow dari segmen yg sama http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh-mia.html :)

Azira on 5 Disember 2012 2:44 PTG berkata...

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mimie Najib on 5 Disember 2012 2:49 PTG berkata...

salam kenalan..sy datang membalas knjungan disini sekaligus meng'follow.. :)

*eh, canteknya header.. :)

Dunia Wilma on 5 Disember 2012 3:23 PTG berkata...

Salam perkenalan...
Kunjungan balas dari Wilma...
Jadi follower no. 114

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

Nieyxzha Hassan on 5 Disember 2012 3:43 PTG berkata...

nieza singgah balik ^^

Nur Amalina Maisarah on 5 Disember 2012 3:52 PTG berkata...

datang follow sini semule :D tengss follow
http://maerahim@blogspot.com

Mas Zull on 5 Disember 2012 4:18 PTG berkata...

assalamualaikum emmy...mama dtg dr segmen yg sama...:)

Farah Waheda Wahid on 5 Disember 2012 4:41 PTG berkata...

salam kenal... singgah sini balas kunjungan dan jenguk-jenguk kawasan... ^_^

Si Matatajam on 5 Disember 2012 6:12 PTG berkata...

Balas kunjungan dan follow sini

MeMe on 5 Disember 2012 6:31 PTG berkata...

singgah kejap http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
:)

itu Akhil on 5 Disember 2012 8:34 PTG berkata...

singgah sini..
follower ke #125 blog emmy.

salam pengenalan.

hainom OKje on 5 Disember 2012 8:49 PTG berkata...

Datang dari segmen yg sama!

A F R A A I N A H D I A on 5 Disember 2012 11:08 PTG berkata...

comelnye blog nieeeeeeee.. afraa dtg dr segmen yg same.. done follow.. jom ke blog afraa ??

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Yaya on 6 Disember 2012 7:11 PG berkata...

singgh dari blog cik mia... =)
cntik la header..^_^

Nurain Syahirah on 6 Disember 2012 7:45 PG berkata...

Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama and done follow you back :D

Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Pn.bayu on 6 Disember 2012 11:28 PG berkata...

kunjungan balas dari Bayu...dari sengment yang sama...i follow uuu...

Maria Menado~ on 6 Disember 2012 4:00 PTG berkata...

dah blogwalking siniii =)

Thanks follow kite wpun penyertaan kite tak lengkap hari tu.. follow sini deh. *wink*

Farra Izzaty on 6 Disember 2012 10:52 PTG berkata...

Assalamualaikum..
Follow dari segmen yang sama =)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

pelengkap rusuk kiri on 8 Disember 2012 11:43 PG berkata...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

FaLya on 8 Disember 2012 4:10 PTG berkata...

membalas kunjungan dari segmen sama
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

done follow #138

Nor Salmi on 8 Disember 2012 10:29 PTG berkata...

bw dari segmen sama.
Follow sini.. #139

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly on 9 Disember 2012 12:10 PG berkata...

salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

mai singgah mai.
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Gadis Cupcakes on 9 Disember 2012 5:35 PTG berkata...

Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mazri Khairil Mazri on 11 Disember 2012 11:24 PG berkata...

assalamualaikum...

singgah ke sini :)

Mia Liana on 11 Disember 2012 2:27 PTG berkata...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

h@n@ h@sl@n on 12 Disember 2012 11:38 PTG berkata...

Salam, datang bw dan follow sekali ... terimakasih sudi singgah blog saya

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...