Selasa, 16 Mac 2010

Wedding Azrel Mukhriz... cousin ku belah abah....

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 1:53 PTG
Reactions: 
14 Mac 2010 - Kg. Lapan, Tengkera, Melaka

Selamat Pengantin Baru buat cousinku Azrel. 

Actually, wedding azrel ni merupakan event yg aku tunggu-tunggu dimana aku dapat berjumpa dengan family belah abah terutamanya pakcik makcik dan sepupu... kalu tak.. mmg susah nak jumpa diorang ni... kadang aku sendiri tak kenal sepupu... isk... isk... isk... but azrel ni n family adalah antara sepupu belah abah yg terapat ngan aku....

So... sayangilah keluarga anda.... huhuhuhu

Just enjoy the pic...


bergambar dengan mempelai...

me with sisters...

baju putih tu cousin aku... tp apa la namonye.. aduhhhh!!! bleh lak lupa

aku n family possing ngan mak besar dan mak lang aku... yg baju putih tudung merah tu mak lang a.k.a. mak pengantin n sebelah kiri dia tu mak besar aku.... sebelah kanan aku.. anak mak besar.. kak jijah... 

aku n angah possing dengan anak n cucu arwah cik aminah (kakak abah no 5)
dari kiri farah, depan aku tu anak buah tp lupa nama... hahahha... sebelah angah kak ana & fendi

family cik razak (abg abah no.6)

me with uncle aku & wife yg paling susah nak jumpa.. almaklum la... Dato' Kadir & Datin Rohani!!  (abg abah no.4)


aku dengan pak lang  kesayangan aku a.k.a. ayah pengantin... (abg abah aku no.3)

more pics at my FB:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...