Isnin, 8 Mac 2010

Congrats to Nurul n Keef

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:52 PTG
Reactions: 
27-28 Februari 2010 - Majlis Akad Nikah & Bersanding at Mambau, Negeri Sembilan
6 Mac 2010 - Majlis Resepsi at Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur

Akhirnya berakhir sudah turn maklong wat kerja kahwin sbb Nurul is the anak yg last lom kahwin.... heheh... meriah giler majlis ni... besar-besaran la katakan.... yang penting tiap kali ada kenduri kahwin... family site Hj. Sahri mmg meriah laa.... seronok dpt cousin baru...

Aku dan Mazli juga mengambil peluang untuk mengambil gambar sbg hasil kerja untuk dimasukkan dalam blog gambar kami.... untuk cari rezeki... hehehhe... bleh tgk hasil kerja kami kat http://emmymazliphotos.blogspot.com/2010/10/majlis-perkahwinan-nurul-keef.html#links

Masa Nikah & Sanding

Nurul looked so beautiful.... dgn baju nikah n baju sandingnya... dgrnya dibuat khas oleh pereka fesyen terkenal... what ever laahhh... janji cun dia aritu... ala2 artis.... husband dia Keef pun tak kurang kacaknya... (kacak ke??? kacak lagi laki den..)


masa sarung cincin... sweet la mempelai ni...

cousin2ku....n anak2 buah....

betapa meriahnye keluarga kami....

sempat possing ngan atuk n makwek... berebut.... atuk la budget senyum jer laa.... almaklum... mata tak nampak... ngeeee

bergambar ngan hubbyku... berlatar belakangkan tempat nikah mempelai... comelllll!!!

after make up... cantiknya pengantin....

masa sanding

amik seri la katakan... hahahhaha

with cousin yg tak merajuk sbb tak dpt amik gambo... hmmmm

kat blakang umah.... melayan ati... amik gambo sendiri sbb turn tak sampai2

sepupu2 yg cun2... termasuk aku ler!! hahahahah

Majlis Resepsi

Kali ni belah lelaki lak wat... so kami ni hanya mendatang... but... pempaham jer lee... kalu wat kat Dewan Perdana... confirmlah... semuanya exklusif....

This timenyer event cam gi oscar... lalu red carpet... kahkahkah.... makan pun ala malu2... cam poyo jer.... biasa kalu makan main kokang jer.... bila dah kena gi tempat ala hotel ni... makan pun ala perempuan ayu.... piraahhhh..... apa pun aku tetap makan nasi 2 pinggan... kahkahkah.....

Overall... majlis sumer berjalan dgn lancar... but ada sedihnya.... aku n cousin2 yg lain sedih giler sbb tak dpt bergambar ngan pengantin... dpt pun hujung2 jer... itu pun mana yg tak merajuk la... yg dah merajuk mmg haram tak nampak gambo derang ngan pengantin... aku merasa la jugak walaupun ati sakit... nak citer kat sini byk2 susah lak kang... kalu sesiapa baca sendiri mau ingat laa ekk...

b4 majlis... sesi menunggu...

red carpet wa ckp lu... bukan main lgk!!

cun tak mak n anak??? cun kan???

entrence... mmg indah...

mempelai... cantiknye cousin aku...

kat pelamin yg indah...

nak tunggu makan pun siksa... hahahaha

menunggu pengantin... baik bergambar dulu....

layannn.....

bergambar dgn sumer family yg hadir... (rasanya tak sumer ada ni sbb bengang tunggu lama sgt)

bergambar ngan mempelai... at last!!! tp aku dah hangen giler dah masa ni....



More Pics?? Visit my FB at:


&

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...