Isnin, 17 Ogos 2015

#RUNWITHUS 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:12 PTG
Reactions: 
16 Ogos 2015 - Presint 3, Putrajaya

Salam semua.... nak sharing story terkini ngan korang pasal larian aku.  Huwaaaa... dari bulan puasa sampai la dah nak abis raya nih... 1 training pon aku tak buat.... heee... berat pon dah menambah angkara lemang dan rendang... hahaha... maka ini merupakan larian pertama selepas nak dek 2 bulan juga stop masuk larian.... huhuhu... jenuhhhh...

Larian kalini aku ditemani dengan ibu-ibu dari Koryo Sepang dan juga anak-anak Koryo Sepang... 11 orang semuanya... jenuh aku  nak mendaftarkan diorang mula-mula dulu.  Heheheh... tapi takpe.. menda baik kita share sama-samakan... lagipon... the more the marrier orang jawa kata.... kikikikkkk...

Seawal 6.30 pagi kitorang dah terpacak kat sana supaya tak ketinggalan kapal.. alhamdulillah... untuk ibu-ibu yang pertama kali join larian ni.... semuanya berjaya habiskan larian... huwaa... bangga dengan diorang.... walau umur masing-masing dah tahap veteran tapi semangat diorang yang perlu kita banggakan... bukan senang yer... yang penting... seronok tengok diorang happy dapat medal and sijil... baru tau macam mana rasanya bila dapat habiskan larian begitu... 

Tahniah pada mak-mak Koryo Sepang dan juga anak-anak!!!! 

Biar gambar berbicara....

Early in the morning before start running
Kami bertiga lari rilek-rilek jer...
lawa tak medal kalini???
All of us
Anak-anak Koryo Taekwondo Club Sepang
Mak-mak Koryo Taekwondo Club Sepang

Kitorang anak beranak

Medal dan sijil larian yang kitorang dapat...

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...