Ahad, 6 September 2015

Larian Hari Malaysia MAKSAK 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:48 PTG
Reactions: 
5 September 2015 - Presint 3, Putrajaya

Alhamdulilllah.... aktiviti berikutnya berjaya di harungi.... Seperti sebelum ini, kami ibu-ibu Koryo Sepang dapat habiskan larian 5km walau Kak Ina tak berapa sihat.  Larian yang dirasmikan oleh Ketua Setiausaha Negara ni amat simple but fun.... boleh lari rileks jer... 

Bukan takat mak-mak dan anak-anak Koryo Sepang jer aku jumpa... geng-geng NRE dan Ex NRE pon sempat jumpa... larian juga dapat mengimarahkan lagi persahabatan baru dan lama.... heheheh...yer yer jer ayat aku kan... tapi itulah  namanya sukan...

Apa yang boleh aku katakan untuk larian kalini.... baju cantik.... medal cantik... susun atur larian semua teratur.... masa yang sesuai untuk pelari... so 4 bintang mak bagiiii... heheheheh...

Biar gambar berbicara....

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...