Isnin, 23 Mac 2015

Kejohanan Taekwondo Jemputan Piala Datuk Bandar Shah Alam 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:00 PG
Reactions: 
21-22 Mac 2015 - Dewan Bola Tampar Seksyen 16, Shah Alam

Salam semua... lama rasanya tak update pasal tournament taekwondo anak-anak ni.  Almaklumlaa.... anak-anak aku dah tak join tournament besar macam tahun lepas... So... just ready untuk  tournament biasa-biasa.... Apa pon bukan calang-calang perlawanan juga nih...
Apa jer aku nak update.... hmmm... anak-anak aku si Hanum & Hakimi terlibat dengan tournament ni... Tapi... rezeki si kakak jer la yang menang pingat perak... untuk adik... nampaknya takde rezeki lagi.  Dari 5 game... sampai game ketiga jer... sayang betul...

Apa pon... untuk keseluruhan... Kelab Koryo telah menjuarai kejohanan kalini... tahniah to all coaches and players.

Nak story panjang-panjang pon tak guna... biarlah gambar berbicara....


Opening ceremony

Lensa anak-anak Koryo Club

Mak-mak pon nak bergambar jugakan.... heheheh

Majlis penyampaian hadiah
 
Hanum -  pemenang pingat perak kategori Feather, Girls 12-14 tahun
3 anak-anak Koryo dari kategori yang sama

Juara Keseluruhan 
Kejohanan Taekwondo Jemputan Piala Datuk Bandar Shah Alam 2015
Sir Muhin mewakili KTC untuk menerima mock checque dan piala
  

Memori Koryo Taekwondo Club
Koryo Taekwondo Club
Coaches & Players
Koryo Sepang Team

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...