Selasa, 31 Mac 2015

It's My Birthday 31.3.2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:47 PTG
Reactions: 
Salam semua....

Haaaa.... tak sangka usia hakak dah cecah 36 tahun.... huwaaaa..... kejap masa berlalu.... insyaallah..... hakak akan cuba memperbaiki diri sendiri.  Moga Allah berikan kesihatan yang baik dan rezeki yang murah pada hakak sekeluarga.... Aminnnn...

Apa pon... harini hakak terlintas la hati nak buka Acik Google... kebetulan pula..... Acik Google letak GOOGLE icon yang melambangkan besday.  Haaaa..... Google pon sambut besday ekk.... waahhhh... sama la kita yer.... Seronoknyeeeee.... (buat sound ala Upin & Ipin)
Anyway.... terima kasih kepada encik hubby, anak-anak, Kak Sitikucayam, Adikku Cilot yang bagi besday present kat hakak.  Ia amat bermakna for my besday this year.  Rasa cam sweet 16th jer... Hehehehe....  Toceh... tocehh.... Love u all.

Okaylah... hakak takde idea nak menceceh lebih-lebih arini... apa pon.... Tq to all yang wish besday kat hakak di Facebook.  Ingatan korang akan ku ingat sampai bila-bila.

Babai!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...