Rabu, 31 Julai 2013

Iftar Bersama Sir Muhin & Student Taekwondo Koryo Sepang & Sambut Birthday Hubby

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:05 PTG
Reactions: 
30 Julai 2013 - Rahimah Kitchen, Bandar Bukit Puchong

Alhamdulillah... walau baru nak masuk 2 bulan anak-anak aku join Koryo Sepang ni, banyak perkara menarik yang dah  berlaku untuk kami semua baik anak-anak dan ibu bapa sepakat dalam banyak hal.  

Baru-baru ni team Koryo Sepang buat aktiviti Iftar Bersama Sir Muhin & Student Taekwondo Koryo Sepang.  Walaupun simple menunya tetapi tetap meriah buat anak-anak.  Suka la diorang dapat berkumpul beramai-ramai... macam aku yang masih baru ni, dapatlah berkenal-kenalan dengan yang lain....

Sambil tu, aku ambil kesempatan untuk celebrated birthday hubby yang kebetulan majlis iftar tu jatuh pada harijadi hubby. Thanks kepada Kak Nani yang berusaha carikan kek walau last minit punya plan.  Masa nak potong kek tu... ramai pula menyanyikan lagu birthday untuk hubby... sampai malu-malu cat la orang tu sebab yang nyanyi tu semuanya kanak-kanak riang dan kuat-kuat pulak tu... hahahha....

Apa pon.... thanks kepada insan yang menjayakan majlis iftar ni yang tak lain tak bukan Kak Nani & Kak Selina.  Tq my dear yer.... i lap u!!! 

antara student lelaki
Thanks to Kak Nani & Selina yang menjayakan majlis iftar ni
Antara student gegirl
Sambut birthday hubby



0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...