Selasa, 3 Julai 2012

Grading Anak Aku (Hijau)

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:11 PTG
Reactions: 
30 Jun 2012 - Dewan SJK (C) Dengkil

Malam Sabtu yang lepas... anak-anak aku telah hadir sesi grading taekwondo dari tali pinggang kuning 2 ke tali pinggang hijau... sebelum ni ada juga grading dari tali pinggang kuning 1 ke kuning 2 tapi aku tak masukkan dalam entry blog ni sebab tak berkesempatan.... kalau tak silap aku diorang grading tu bulan April baru ni... Macam senang jer aku tengok budak-budak ni nak naik tali pinggang... tak sampai 2 bulan dah bleh grading.... aku dulu.. kalau nak grading macam terseksa plak sebab punya lah bapak susah....  tapi silatlah.... yang taekwondo plak macam senang jer aku tengok... chehhh.... Whatever laaa....

Akhirnya... malam tu... anak-anak si Hanum & Kimie berjaya untuk mendapatkan tali pinggang hijau semasa grading taekwondo baru-baru ni walaupun aku tengok pergerakan agak kelakar skit budak-budak ni.  Heheheh...  Janji lepas laaa....

Apa yang boleh aku cakap.... congrats to them kakak n adik laaa... malam tu lepas penat menunggu turn diorang... kami terus shoot balik Melaka sebab ada wedding anak Pak Ngah hubby aku.  Letih  betul weekend kitorang...

Oklah... Got to go....
 

1 comments:

Global Products & Services Review on 3 Ogos 2012 12:26 PG berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...