Selasa, 8 Jun 2010

Bengkel Etika & Imej Korporat bagi Kesetiausahaan

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 11:07 PG
Reactions: 
3-5 Jun 2010 - Hotel Dynasty, Kuala Lumpur

Hmm.... Nampaknya aku baru  balik kursus lagi... almaklumlaa... nak cukupkan 7 hari berkursus la katakan...

Kali ini PSM NRE bagi peluang PA-PA untuk pergi kursus kat KL jer (ulangan... KL jer tau!! huhuhu). Kursus kali ini mmg best... tips2 yg Pn. Hamidah n Pn. Noriz bg mmg tip top n sepanjang 2 haritu mmg tak ngantok langsung... berbeza dgn kursus2 sblm ni... eh.. ada juga rasa ngantuk tp masa kelas motivasi jumaat malam sabtu tu but tahan mata jer lee. Cuma, hidangan makanan kat hotel tu tak syok langsung... asik ulang lauk yg sama jer... ntah apa2!

For info, aku sebilik ngan lily... ada la geng... best skit... sian umi takder geng.. tersentil kat tkt 16 tu.. tak sampai ati plak aku tinggal dia sorang takder room mate... bila kau ngan lily sebilik... kerjanya.. makan jer lee... agak2 tak sedap kat tekak makan kat hotel tu.. kedai depan ada... heheheheh... mcm mana la emmy tak montel!! kan...kan.. kan....

N yg paling best masa last tu... alhamdulillah... rezeki tahun ni dpt hamper untuk best student among th PA's... jadilah.... apa pun kursus ni mmg best lahhhh!!!!

 
dengan kengkawan 1 kumpulan

bersama fasilitator dari DZ Dinamik Resources
Yg Kiri tu Puan Hamidah Hashim & yg kanan tu Puan Norizah Yahaya

masa sesi grooming.. bertepek masker kat muka masing2

dgn PA2 NRE

possing ngan kengkawan

alhamdulillah... dpt anugerah best student among the PA's untuk kursus tu...

again bergambar dgn fasilitator dan SUB (PSM) En. Abdul Wahid

Gambar Grouping... aku wat sendiri design ni... comel tak?? heheheh
 
 
More Pics at my FB:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...