Isnin, 28 Jun 2010

Bengkel Dekorasi Cupcakes Anjuran Puspanita

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:47 PTG
Reactions: 
25 Jun 2010 - Bilik Gerakan PUSPANITA NRE

Apa yang aku nak story kali ialah ialah ke excited kan aku untuk blajar deco cupcake.... Puas aku survey mcm mana nak blajar cup cake.... mostly kalu blajar kat luar mahal giler.... haduiii... sayang aku nak kuar duit... so aku menyervey la sesapa yg aku kenal yg boleh bg good price untuk wat class under puspanita... biase nye murah jer kalu grouping....  di samping aku dpt belajar.. org lain pun dpt ilmu jugakan... cari punya cari... dpt la aku kenal kak ira ni dr blog Ira Bakery... org bangi... so aku setting bebaik time n brp org yg nak join... kiranya plan aku menjadi la kali ni... heheheheh

First time aku join class deco cupcakes ni... mcm nervous lak... seronok sungguh aku mendengar penerangan untuk mendeco cake tu.... setiap org diberikan 5 biji cupcake untuk dihias.... akhirnya aku dpt menghasilkan cup cake yg cantik la jugakkan... (puji diri sendiri la) hahahahah.. best giler sbb first time buat kan... dia punya jakun tu lebih skit... hahhaha... lihat la hasil tanganku... cantik tak???


kek coklat dan resepi yg diberikan

kak ira yg jd cikgu kami

eksyen le tgh mendeco cake tu... huhuhu

tgh khusuk dgr penerangan yg cikgu berikan

bergambar dgn datin azlina dan yat

hasil cake aku... cantik tak??

my cuppies!!

nak bawak balik!!

Byk lagi gambar dalam FB saya di:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...