Selasa, 8 Mac 2016

Farewell Party PA-PA JKPTG For Kak Nor & Liza

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:59 PTG
Reactions: 
7 Mac 2016 - Secret Recipe Galeria Putrajaya

Salam semua....

Actually... Kami PA JKPTG telah pon mengadakan Farewell party for Kak Noriza & Norliza yang bertukar ke jabatan lain smalam... Kak Noriza telah bertukar ke Jabatan Alam Sekitar dan Norliza ke Penjara Kajang.  Majlis sederhana yang dirancang secara singkat dan senyap-senyap ni alhamdulillah  berjaya dibuat atas usaha semua PA-PA. Bukan senang tau nak gather gini between PA's walau time ni tak semua dapat join.... almaklumlahh... faktor bersalin dan ada anak nak diuruskan waktu tengahari.  Takkan nak paksa-paksa orang yer tak... Yang datang semuanya aritu pon dah sporting habis... bergambo jer kerjanya... pastu gosip bos-bos... kalau tak mengenangkan bos masing-masing hado kat opis... mau melepak sampai ke petang nun... nasib sedor diri... heheheh.

Anyway... Selamat Maju Jaya Kak Nor & Liza!!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...