Khamis, 12 Ogos 2010

Trip to PD

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 9:28 PTG
Reactions: 
6-8 Ogos 2010 - Permaisuri Resort Port Dickson

Trip kali ni merupakan redeemtion prize for Family Day Haji Sahri haritu yg aku patutnya bg as Cabutan Bertuah.  kalu aku bg masa family day tu mmg dpt personally kat tuan empunya... so after discuss ngan mazli.... better pergi sama dgn sume... biar sume merasa...

Special thanks to semua sedara-mara yang dpt join trip kat PD kali terutamanya maklong, mama, bik nyah n bik obe sbb dpt dtg utk meriahkan gathering kita... ni kiranya hadiah dr anak2 buah utk makcik2... seronok sgt ramai dpt hadir... tp sayang sbb ramai juga yg tak dpt  bermalam kat situ.. kalu tak mau lgk meriahkan....

hari sabtu tu... kami main volleyball sampai bengkak tangan... giler babas punya keras bola tu... huhuhu... 1 spike aku pun tak menjadi... ngekk!! tp paling best hari ahad tu.... even hujan pun still dpt naik jet ski... tp kecuttttt perut dibuatnya... sbb driver jet ski tu pecut tak hengat!!!! yg lain2 tu walaupun bergilir naik jet ski... tp huru hara jugak la laut tu... hahah... pastu naik banana bot lagi la mencabar... tercampak kitorang kat tgh laut tu... but it was really fun... rugi sape yg tak join... sayangnye kali ni time naik jet ski ngan banana boat tu tak bleh bwk camera sbb hujan... huhuhu... sedih... but everything mmg best!!!

Special thanks juga pada Noor Azwaizwani Ahmad, Fedziatul Aziera, Elynna Zaijan, Ahmad Fadli Md Din, Soya Moya sbb dtg awal memeriahkan program kita dan preparekan mcm2 untuk percutian tu. Plg best naik banana boat n jet ski sambil mandi laut dlm hujan. huhuhu! mesti Adrianna Berry & boy jeles habis! hahahha

thanks pd semua dpt join... ni kira gathering utk pembukaan ramadhan... next year leh wat lgk ekkk!!!


bbq...  dipersiapkan oleh kami ni yg mmg hebat2 belaka menyediakan makanan... hahahha

meriah giler lauk.... tak terhabis....

antara makcik2 dan cousin yg sempat joint.... most of them yg dlm gambar ni balik sbb ada urusan pg ahad tu... but syukur mereka dpt dtg jugak untuk berkumpul bersama semua family...

ni la family paling happening.... antara yg tinggal sampai hari ahad

love u all!!!


More pics.... Visit my FB at:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...