Isnin, 5 Julai 2010

Farewell Yat Sebelum Ke London

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:46 PTG
Reactions: 
30 Jun 2010 - Restoran Rimbun Klasik, Bandar Baru Bangi

Nampaknya aku akan berpisah lagi ngan BFF aku masa kat poly dulu.... Yat @ Hayati Selamat akan berhijrah ke London selama 3 tahun untuk mencuba nasib sebagai PA kat sana.... Anyway Good Luck yer Yat...

So... for her aku telah merancang untuk mengadakan farewell untuk yat... mmg susah untuk kumpulkan kawan DSK dulu... ada saje hal mereka.... aku sedar aku jauh kat putrajaya ni... terperuk skit... sapa jer yg nak dtgkan... yat pula sibuk uruskan sumer urusan perpindahan dia... mmg susah nak arrange schedule untuk farewell yat ni... at the last... jadi jugak la malam 30 Jun tu....

Seronok giler dapat jumpa ngan Yat, Pet n Fer... rasa macam duk dalam umah sewa kat Taman Orkid lak masa study dulu... kecoh giler restoran tu....

kalini Pet ditemani oleh husband n Fer ngan hubby dia Zul budak DEP masa kat poly dulu... aku lak ngan anak2 aku jer... hubby aku kena kerja.... tp its ok... semua berjalan lancar... miena aku try call tak dpt jer.... so proceed with mana yg ada jer....

Malam tu makan.... perghhh!!! jgn ckp la... tak hengat punya.... ni betul2 punya lapau ni.... licin!!!

Anyway.... semoga Yat selamat sampai London n happy kat sana...

Sayang ko Yat!! Aku happy akhirnya kita bertiga dpt bersatu kembali... we're best friend forever... n special thanks to Fer krn joint us n menjadikan malam td lagi meriah... sayang ko jugak.... heheheheh


 kat restoran ni la kami berjumpa

 ketibaan org yang dirai...

 time untuk makan!!! meriahkan lauk kami... hehehhe

apa la yang di wish oleh yat... bukan main pejam matanya....

bergaya lepas balik.... miss you all babe....


More Pics:  Visits my FB at:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...