Isnin, 22 Februari 2010

Reunion Vocay PD 95/96

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:01 PTG
Reactions: 

20 February 2010 - Restoran Nelayan, Kuala Lumpur

Reunion Vocay PD ni aku yg anjurkan untuk jumpa kawan2 lama batch SMVPD 95/96... setelah hampir sebulan rancang... inilah hasilnya....
Thanks to kawan2 yang dapat hadir. Walaupun tak ramai... tp happy sangat sbb dapat jumpa kawan2 lama.. tanpa sokongan kalian... majlis ni takkan menjadi...

masa aku sampai, pejal la paling bersemangat.. pukul 7.10 ptg dah sampai... paling tak sangka wife dia sehari lepas pantang... pun pejal bawa juga dgn baby baru dia.... semangat nak jumpa kawan2 ni... yg penting pejal maintan...heheheh... then thanks tu wak sbb inform blink ngan azrain walaupun tak dpt berfb ngan dia but still dtg.... blink paling aku respect laa... walaupun wak baru bgtau dia jumaat lepas... dia still sampai juga walaupun dari tanjung karang... cayalaa blink!

berbanyak terima kasih juga pada kawan2 lain.. radin, aze, kamsiah, along@azleen, harish singh, din star, anoul, wael, sal, wak, raja, azrel dan semua family masing2.. kerana dapat hadir ke reunion kita ni... walaupun ada yg dtg lewat skit... tp takper... janji korang dtg jugak... sayang korang sumer.... kepada kawan2 yg tak dpt join.... insyaallah next time... kita buat lain... haritu diorang suh buat kat umah aku lak... bleh ke?? heheheheh....
antara kawan yg ada... dari kiri wak pazil, azrain, muhfidz @ blink & family

geng EN dan EK ramai gak... Anoul, Azrel, Raja, Faizal, Wael

Radin & Blink

aku with salfarina, azie n kamsiah 

 salfarina, along @ azleen, azie n kamsiah

kusyuk si pejal makan...

my beloved hubby byk memberi support... thanks laling...

bergambo dpn restoran nelayan

bukan main lgk kawan2 kira seronok

more pics.... visit my FB at:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...