Selasa, 16 Februari 2010

Chinese New Year 2010 at Port Dickson

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 11:43 PG
Reactions: 
14-15 Februari 2010 - Sri Bulan Resort, Port Dickson

Cuti Chinese New Year aritu aku tak tau ni pegi mana... mmg plan tak balik kg... then bik nyah n family last minit call kata nak camping atau tak.. kalu nak set la ngan cousin lain... at last ajak punya ajak.. waknang n family jugak yg join..... apa lagi.... huru hara la tempat tu... but cadangan asal nak camping... tak jd la pulak sbb agak ramai org time cuti camni... at last... duduk kat apartment tu jer, makan2 n mandi manda... kira ok laa... biknyah yg support sumer.... kitorang bawak diri jer.... malam tu mazli, celeng, sharul n yusry nak pi mancing but air laut lak surut... at last balik apartment balik.. huhuhu...

malam tu berlaku kejadian aneh.... celeng tdo sebelah aku n mazli kat kusyen atas kepala aku dekat ngan pintu... aku tdo but dlm mimpi aku rasa ada benda nak masuk badan aku.. apa yg aku buat just mengucap but mulut aku cam takleh nak ckp kuat... berulang kali aku mengucap sehinggalah aku rasa seperti dilepaskan.. terus aku terjerit mengucap tu kuat.... celeng nampak rupanya sbb dia takleh tdo then mazli kejutkan aku bila aku dah terjerit... rupanya sok pagi ada ceritanya.... si celeng nampak lembaga hitam depan pintu sliding tgh memerhati masa dia tgh layan lagu sbb takleh tdo... dia try kejutkan mazli but dia hanya bleh tunjuk jer tp suara takleh kuar... mazli bangun then tengok terus je sambung tdo balik... hampeh!! ;p then bila tak lama lepas tu dia nampak mcm ada byg dan angin dtg nak dekat ngan aku lepas tu benda tu lepaskan.... dia nampakla aku terkumat kamit mengucap sampai terjerit tp takleh nak buat apa... haparaaa.... menakutkan jer....

then balik tu tgh terus gi seremban umah maklong psl nak bg huru hara umah anak2 korea... bikin panas jeerrr.... tp tu cerita lain... malas nak pikir n semakkan blog aku ni pasal budak2 korea tu..

muka bangun pagi yg diajak ke laut... huhuh

naik banana boat... cik enal blanjer sumer... tq cik enal

bukan main romantik cik enal ngan bik nyah... jelessss....

dah settle.. menggelupur sumer nak turun boat lepas tu...

aktiviti mandi manda after banana boat

gatal la badan mandi kat sini... tukar mandi kolam lak!!

aksi2 familyku mandi kolam.... wak nanang... daring giler aksi

bergambar kenangan ngan semua yg ada... cik enal jahat!!

best!!!!


overall.... mmg best ler cuti kali ni... thanks to bik nyah n cik enal kerana blanje kami sumer yer... next time ajak ler lagik!!! hehehhe


More Pics?? Visit my FB at:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...