Jumaat, 20 November 2015

Baby Daiyan Mula Bersimen

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:42 PTG
Reactions: 
20 November 2016 - Hospital Melaka

Lagi  kisah anak  buah lelaki kesayangan aku nih.... Aku dimaklumkan dari adik ipar aku si Adda  @ Ibu Daiyan yang baby Daiyan kena pakai simen di kaki dari tapak kaki hinga ke peha untuk tegakkan kaki dia buat masa 5-6 minggu.  Every week kena tukar simennya.  Katanya... kasut khas untuk bayi Clubfoot tu sebelum ni (klik citer sebelum ni) macam sukar skit buat Daiyan untuk pulih normal cepat.  Hmm... apa-apa jer la janji Daiyan boleh pulih seperti bayi  normal lain.  
Kaki Daiyan bersimen
Adda bagitau lagi... lepas dari kena simen tu... Daiyan asyik merengek macam ada yang tak kena jer.  Maybe tak selesa buat masa ni.  Sakit pon yer juga kot.  

Adik Daiyan... adik kena kuat yer sayang maklong... Maklong cayang adik.  Nanti adik boleh main-main dengan abang Kimie.  Abg Kimie kata nak jalan-jalan pergi zoo bawa adik nanti.  Boleh lari-lari yer dik...

Cayang adik....


0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...