Isnin, 15 Jun 2015

Reach Out Run 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:35 PTG
Reactions: 
14 Jun 2015 - Dataran Putrajaya

Salam...

Update terkini....

Running bagi bulan Jun sebelum berpuasa... Heheheh...

Run kalini sepatutnya aku lari dengan sahabat SMVPD Hajar... but in the end bleh plak kawan aku yang kerjayanya sebagai polis ni bertugas pada hari kami patut running ni... So nak tak nak.... kenalah someone gantikan Hajar.  

Malas nak fikir-fikir... maka Kimie jer gantikan dia... Kimie pon kata ok... ada juga mama dia peneman.  heheheh...

Alhamdulillah.... selamat 5km kami.... run slow-slow sebab hujan renyai-renyai pagi tu... 

Tq Hajar bagi Kimie chance ganti... siap tunjuk bukti dia run untuk Hajar.  Buktinya... ada tertera nama peserta pada board running ni.... so Kimie tunjuklah dia running for Hajar... heheheheh...

Okaylah... enjoy out pic ya....
Sempat selfie masa tengah slow jog
Muka happy nak tamat larian
Our Medal
Possing sakan lepas running
Bukti Kimie lari untuk Aunty Hajar
Run for my self


Jumpa kawan-kawan NRE

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...