Rabu, 20 November 2013

Boleh Terlupa Wedding Anniversary Sendiri????

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:19 PTG
Reactions: 
Salam semua….

Terasa lama tak berceloteh…. Huaaaaaa…. Takder masa lorrr… penat dengan tugas harian dan tugas sebagai ibu.  Huhuhu…. Sampai nak tengok blog pon takder masa dah… tapi berfb sempat pula yer….

Anyway…. Today nak story la apa yang berlaku kat aku lately ni…. Huhuhu…. Masalah negara betul bila aku boleh terlupa Wedding Anniversary aku dan hubby.  Huwaaaaaa…. Nasib baik la laki aku tak majuk…..

Gini citernya…. Disebabkan kepala otak terlampau focus dengan program anak-anak aku nak grading taekwondo dan juga latihan sparring diorang…. Serta terlampau focus juga nak buat hantaran tunang adik aku si Boy, maka aku boleh terlupa tarikh penting dalam hidup aku.   Sebenarnya… tarikh anak aku grading tu memang dah ingat 17 November 2013 tapi aku memang tak teringat pula event penting haritu selain anak aku punya grading program.  Huhuhu…. Kalau dah anniversary aku boleh lupa…. Off course la birthday orang penting dalam hidup aku pon boleh lupa juga sebab tiap-tiap tahun aku akan celebrate bersama…. Sorry Bik Lipah & Bik Limah dan Ayun serta Adik Sarah…. Aiyaarkkkk… camner leh lupa nih!!!

Nak jadi citer malam tu… beria hubby ajak dinner luar… asik tanya bila nak siap buat hantaran petang tu… aku pon malas la nak banyak citer aku siapkan mana yang patut then kemas-kemas barang pastu terus bersiap nak keluar... Masa dalam kereta dia hint… ‘Abang teringin la nak makan Ikan Siakap 3 Rasa ke… Masak sweet sour ke… kat mana sedap ekk??” Aku cakap laa…. “Amboi selera time blom gaji ni… lain kali jer laa… makan apa ada jer…” Hubby kata jangan berkira bab makan ni… maka aku pon senyap jer la sebab tau poket nipis… hahahhaha…. Aku ikut jer apa dia ni nak pemutusnya…. Sampai-sampai kat Bangi dia masuk D’ Tasik, Bangi… hmmm dah rasa pelik bila sampai sini… takut wehhh…. Sampai-sampai je kat restoran pon dah order macam-macam sampai naik takut tengok dia order.  Dah tu… tak pernah-pernah suh amik gambo berdua tetiba siap suh anak amik gambo kami berdua plak tu... macam pelik jer.semua tapi sebab perut memang dah lapar giler aku senyap jer laaa... Then bila makanan dah sampai dan habis possing dengan makanan, bila aku sua jer makanan kat dalam mulut baru la hubby wish... "Happy Anniversary Yunk!!" Huhuh…. Nak tercekik pon ada udang butter aku makan tu…. Teranjat hakak okeyyyy!!! Aku siap tanya haritu berapa hari bulan…. Adessss... camner aku bleh lupa ni.. jarang aku lupa tarikh-tarikh  penting ni... aiyarkkkk.... Anyway hubby aku faham kenapa aku blur tentang tarikh-tarikh ni… Nasib baik tak merajuk… huhuhu….. tq yunk remindkan mama.... sumpah mama betul-betul lupa tarikh haritu....

Apa-apa pon… HAPPY 12th ANNIVERSARY to both of us…. Love u so much…. Thanks for everything….

Huhuh…. Rasa bersalah giler wehhhh!!!

2 comments:

Nurfaezah Abdullah on 20 November 2013 10:36 PTG berkata...

hehehe sykur suami akak memahami. kalo tak, mmg perang besar hehehe.

Nurul Busyra on 2 Disember 2013 2:56 PTG berkata...

salam...nice sharing...(^^) follow blog saya juga ya =) www.madamhealthy.blogspot.com

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...