Jumaat, 4 Oktober 2013

MAXIS REWARDS - Disney Live! presents Mickey’s Magic Show!

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:27 PTG
Reactions: 
Salam semua....

Alkisahnya.... Rabu lepas masa aku dok sibuk menggoogle contest or giveaway yang maybe aku boleh join kalau  mampu.... huhu... dalam dok sibuk menggogle... terjumpalah contest ini.... hmmm... terfikir jap... kalaulah dapat tiket pergi Mickey's Magic Show macam dulu masa aku pergi under Astro kan best...  mesti anak-anak aku suke.  So aku mulakanlah misi memphotoshopkan gambar anak-anak aku ikut tema yang dikehendaki oleh Maxis walaupun aku tak profesional tapi bolehlaaaaa cuba-cuba kan... aku buat 2 gambar dan aku send 2 kali.... kalau ada rezeki... insyaallah... doa-doakanlah yer.... kalau tak dapat.... hmmm.... nak buat camner.... try to  be positif ni... huhuhu.  Mintak-mintak dapatlahhh!!!

Aminnnnn!!!
Link reward:  https://new.maxis.com.my/content/maxis/en/personal/rewards/maxis-one-club/disney.html

 Design gambar anak-anak aku bersama Disney Theme
Design kedua yang dihantar
Design pertama yang dihantar


1 comments:

wardah on 29 Oktober 2013 2:57 PTG berkata...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...