Isnin, 6 Mei 2013

BBQ Dengan Family & Celebrate Mothers Day

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 6:01 PTG
Reactions: 
5 May 2013
Kampung Paya Meranti, Tiang Dua, Melaka

Salam semua....

Today nak story pasal kami sekeluarga buat makan-makan sambil sambut mothers day in advanced bersama  adik beradik dan makcik di kampung.... takder apa yang aku nak story sangat kat sini cuma nak share kehappyan kitorang bila dapat berkumpul.  Bukan senang nak berkumpul ramai-ramai sekeluarga cenggini.... kadang balik kampung lom dapat kumpulkan semua.... so bila dapat berkumpul camni rasa happy sangat.... Nenek aku a.k.a. Makwek pon ceria jer bila anak, cucu cicit balik buat meriah kat kampung tu....  

Masak bbq pon secara ad hoc tetapi alhamdulillah... segalanya berjalan dengan lancar walaupun makan agak lewat skit.  Heheheh... tapi puas hati sebab dapat makan ikut tekak sendiri.  Hmmm... bulatlah aku nampaknya....  

Thanks kepada family yang membuat pot luck untuk bbq ni.... love u all.  Just share the pictures with korang lah yer....
 
 
 
 
 
 

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...