Selasa, 5 Januari 2010

Percutian di Banglow A Famosa Resort sempena New Year 2010

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:32 PTG
Reactions: 
1 Januari 2010 - A Famosa Resort Melaka

Happy New Year Sumer..... Cuti New Year baru2  ni tak tau nak buat apa... so my aunty bik nyah telah booking bunglow dekat A Famosa Melaka last minit and she informed us pun dah suntuk sgt... walaupun planning last minit but best giler masa ni sbb dpt berkumpul bersama family walaupun tak semua dpt joint dan paling best dpt mandi kat swimming pool blakang bunglow tu jer....

Malam new year tu nak tau apa terjadi??? bukan main lgk my hubby n cousin2 aku yg dah ganyut2 tu tak sedar diri mandi swimming pool.....mengalahkan anak2 aku loghatnya.....  sampai ke tgh malam mandi... dr penuh air kolam tu sampai dah tinggal 3/4 juga la airnya dek gara2 buat terjunan dan main bola air... mcm2 aksi... mengalahkan budak2 perangai masing2 tak semenggahnye....hahhahah... yg tak tahan tu sampai ada yg kena tungau kat situttttt... kahkahkah... padan muka... mandi tak ingat dunia lgk....

Kalu org lain terpaksa keluar rumah untuk tgk bunga api untuk sambut new year detik 12 tgh malam... kitorang tak payah nak keluar sbb org yg bakar bunga api kat a famosa tu sebelah bunglow jer... hahahha... apa lgk... mcm keling karam la kami bila bunga api meletus!! harookkkk!!!

anyway... malam new year tu mmg enjoy giler....!!! thanks to bik nyah n cik enal yg menaja percutian ni... malu lak rasa bila kami ni bawa body jer... hehehehhe...

me with cousin Elina

anak2 aku la paling sakan mandi2 manda.. almaklum laa... swimming pool blakang bunglow jer... kat umah takder... so jakun la skit...

hidangan makan malam.... besshhh!!!

see... bunga api sebelah umah jer tau!! tak yah gi jauh2.. heheheh

aksi terjunan kanak2 riang...

ni la antara aksi terjunan cousin2 aku... tp malam new year tu lgk hebattt!!!!

disebabkan aku bawa body... so jadi org dapur laaa.... heheheheh

bergambar ramai2 b4 balik kat depan bunglow


More Pics at my FB:

3 comments:

NUR AIEYDA on 19 September 2013 7:26 PTG berkata...

salam.. nk tny boleh..?? berapa RM banglo ni dan ada no contact nye x..??

Emmy Farhany Ahmad on 24 September 2013 3:51 PTG berkata...

Wsalam... boleh jer... saya pon dt no dr sumber mudah.my.. cari by bungalow/villa a famosa resort yer... harga dlm sekitar rm450-650



terapi skoliosis jakarta on 25 Julai 2017 12:15 PTG berkata...

Salam kenal ya

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...