Jumaat, 27 Mei 2011

Meeting AJK APDISK Di Rumah Era Nazeera

Posted by Emmymazli at 5:28 PTG
AJK-AJK APDISK di rumah Era Nazeera

Salam semua.... 21 Mei 2011 (Sabtu) yang lepas, aku telah ke rumah Era Nazeera yang telah sudi menjemput aku dan family bersama AJK-AJK APDISK yang lain untuk meeting post mortem mengenai program APDISK yang telah dijalankan iaiatu Majlis Potluck dan Ramah Mesra APDISK yang telah diadakan pada 7 Mei 2011 di Taman Wetland Putrajaya dan juga meeting untuk membincangkan upcoming program untuk APDISK. 

Anyway, masa meeting tu petang so amat bersesuain la dengan menu petang tu bila Era betul-betul buat menu Laksa Utara yang merupakan peberet my hubby.  Tu yang buat beria nak datang tu sebenarnya nak merasa Laksa Utara si Era.  Kalau tak makan rugi.   Heheheheh.

So, setelah selesai meeting bersama AJK APDISK, setelah mendapat kata sepakat,  upcoming program untuk akan datang adalah Tournament Bowling.  Kepada bekas-bekas pelajak DSK Politeknik Port Dickson, anda di jemput untuk menyertai Tournament Bowling APDISK ni.  Nak baca lebih lanjut mengenai tournament ni... sila klik di APDISK Bowling Tournament 2011.

Oklah... chow dulu.  Thanks banyak-banyak to Era yang menyediakan hidangan laksa utara buat AJK2 APDISK... banyak kali jugak anak-anak aku menambah laksa ko beb.  Malu la pulokkk!! Huhuhu!! Ko memang kelaslah!!!

p/s: entry ni dah lama aku tulis tapi semedang terlupa nak edit dan publish... sorry!!
 
Kami-kami AJK APDISK yang comel... heheheh
 


0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

Daisypath Anniversary tickers
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...