Rabu, 19 Mac 2014

Projek Memikat Suami (Episode 12)

Posted by Emmymazli at 9:37 PG


14 comments:

Hidayah Adenan berkata...

Klabu sikit lah video ni,x syok nk tengok

Tanpa Nama berkata...

Kelabu la

Atiqah on 5 Disember 2018 12:35 PG berkata...

Asal dapat tengok tu pun dah cukup

Unknown on 25 Januari 2019 9:23 PTG berkata...

Tak bisakah video ini di share ke facebook?

Unknown on 9 Februari 2019 4:40 PTG berkata...

adakha video ini di YouTube

Unknown on 20 Oktober 2019 12:16 PG berkata...

Ngak bosen liat bagus bnget peran y is the bees

Unknown on 15 November 2019 12:56 PTG berkata...

Suka bgt nonton drma mlysia

Unknown on 26 November 2019 7:59 PTG berkata...

Gak bosen2 nonton nya

Unknown on 1 Disember 2019 8:52 PTG berkata...

Koq gak bisa di lihat videonya,terus suara nya koq gak ada

Unknown on 8 Disember 2019 10:17 PTG berkata...

Sangat suka dengan semua ceritanya dan pemeran utamanya

Unknown on 13 Februari 2020 8:16 PTG berkata...

Haha sk sama drama aiman dan emma romantik n sepadan

muse on 24 Februari 2021 3:18 PTG berkata...

pkp 2.0 lesgo

Navier on 2 Ogos 2021 12:37 PG berkata...

agaknya ada tak muka iras2 aiman hakim ridza sekarang ni? Yela aiman dah diambil zahirah so aku kena la cari bakal suami lain hmm

Tanpa Nama berkata...

i'm so love

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

Daisypath Anniversary tickers
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...