Khamis, 17 Oktober 2013

Giveaway Butik Comel Collection

Posted by Emmymazli at 11:34 PG 3 comments
KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

Rabu, 16 Oktober 2013

Win Enchanter Perfume Vials From Enchanteur

Posted by Emmymazli at 3:43 PTG 0 comments

Win Contest Bola Kampung

Posted by Emmymazli at 11:34 PG 0 comments

Jumaat, 4 Oktober 2013

MAXIS REWARDS - Disney Live! presents Mickey’s Magic Show!

Posted by Emmymazli at 5:27 PTG 1 comments
Salam semua....

Alkisahnya.... Rabu lepas masa aku dok sibuk menggoogle contest or giveaway yang maybe aku boleh join kalau  mampu.... huhu... dalam dok sibuk menggogle... terjumpalah contest ini.... hmmm... terfikir jap... kalaulah dapat tiket pergi Mickey's Magic Show macam dulu masa aku pergi under Astro kan best...  mesti anak-anak aku suke.  So aku mulakanlah misi memphotoshopkan gambar anak-anak aku ikut tema yang dikehendaki oleh Maxis walaupun aku tak profesional tapi bolehlaaaaa cuba-cuba kan... aku buat 2 gambar dan aku send 2 kali.... kalau ada rezeki... insyaallah... doa-doakanlah yer.... kalau tak dapat.... hmmm.... nak buat camner.... try to  be positif ni... huhuhu.  Mintak-mintak dapatlahhh!!!

Aminnnnn!!!
Link reward:  https://new.maxis.com.my/content/maxis/en/personal/rewards/maxis-one-club/disney.html

 Design gambar anak-anak aku bersama Disney Theme
Design kedua yang dihantar
Design pertama yang dihantar


Daisypath Anniversary tickers
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...